HellOnHighHeels

15/1 2011<3

Kategori: Ingen kategori

Ehm hej.
Jag har inte haft tillgång till internet i helgen så har inte uppdaterat på ett tag. Och igår när jag kom hem orkade jag bara inte göra det. Så jag gör det nu fast jag egentligen känner att jag inte orkar eller har någon större lust.
bild sen typ förra helgen eller nånting.
Igår var det ett år sen ja o älsklingen blev tsm. Vi hade massa mys o så. Vi byggde en kojja på mitt rum i fredags kväll. den var mys o vi sov i den :3
Lagade kycklingfilé och klyftpotatis med sallad i lördags till min pojke. Hehe morsan o fatsan fick inte smaka. Dom kan göra egen mat tycker jag.
Känner att ingenting riktigt hänger ihop i dethär inlägget men shit the same. Sa ju redan i början att jag inte orkar uppdatera egentligen.
nu tänker jag lyssna på bra musik och sakna min älskling som fick stå ut med mina tårar förut pga en privat sak. Orkar inte dra upp sånt på typ bdb, facebok eller bloggen eftersom det är en sån sak jag inte orkar förklara för folk. så ja, ni får vara nyfikna. har för övrigt växtvärk i benen vilket är positivt då jag behöver bli längre.
Herrå pallar inte med att skriva mera nu.